Lid worden

Iedereen is welkom

Fanfare NJA is altijd blij met nieuwe leden. Er is plaats voor iedereen: van beginneling tot gevorderde, van jong tot oud: schroom niet om contact op te nemen met het secretariaat. 

Repetities

De wekelijkse repetities vinden plaats op woensdag in Cultureel Centrum Mariëndael. De Repetities staan onder leiding van Thom Roosen. We repeteren van 19.45 uur tot 22.00 uur, en na afloop wordt er nog wat gedronken aan de bar.

Kosten

De fanfare stelt een muziekinstrument ter beschikking, ook beschikken zij over een groot aantal studieboeken. Daarnaast betaal je nog contributie.

Sinds 2013 hebben we speciaal voor studenten een regeling getroffen:studenten die voor de repetitie extra moeten reizen worden vrijgesteld van contributie.

De contributiekosten zijn onder voorbehoud i.v.m. eventuele prijsverhogingen dit jaar.

Indien je muziekles neemt op de muziekschool (MIK) geldt daar ook een interessante regeling. De kosten van de muziekschool worden voor de helft vergoed door de gemeente, het andere deel komt voor rekening van de leerling. Je moet dan wel aantonen dat je lid bent van de fanfare.

Inschrijfformulier

Indien u lid wilt worden verzoeken we het inschrijfformulier ondertekend in te leveren bij het secretariaat: Kitty van Eijk, Florisstraat 37, 5491 CJ, Sint- Oedenrode.

Niet iedereen noemt zijn kind naar de fanfare waar hij lid van is: Niels Jaap Adrianus (NJA): zoon van Corrina van de Wijdeven, kleinzoon van Ad van de Wijdeven!